Stuur ons een e-mail: info@megamagazijninrichting.nl
Bel één van onze adviseurs
Jan Nieuwenhuis 06 111 693 21
Koen Peeters 06 556 847 07

MEGA Zwenkarmstellingen

Zwenkarm stelling 005

De MEGA Magazijninrichting Zwenkarmstelling

Zwenkarmstellingen zijn bedoeld voor het opbergen van buizen, staven of ander langgoed. Doordat dit type draagarmstellingen uitdraaibaar is, nemen zij minder ruimte in beslag dan traditionele stellingen en kunnen ze met bijvoorbeeld een bovenloopkraan beladen worden. Dit maakt het gebruik van een heftruck overbodig; niet alleen een stuk veiliger maar ook ergonomisch verantwoord, en bovenal een goedkope oplossing!

productvideo

Waarom een Zwenkarmstelling van MEGA Magazijninrichting?

Het enorme draagvermogen van deze zwenkarmstelling in combinatie met de uitgebreide toepassingsmogelijkheden maken deze stellingen tot dé ideale oplossing voor elk opslagprobleem mbt langgoed. In de standaard dubbelzijdige versie van 2×7 vakken kan maar liefst 28 ton materiaal (2 ton per vak).

Liefst 4 verschillende uitvoeringen zijn standaard leverbaar; ook voor úw toepassing hebben wij ongetwijfeld de passende oplossing. Op verzoek kunnen de stellingen uiteraard volledig op uw specifieke toepassing worden afgestemd.

Bekijk de video

Snel & professioneel advies

Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf, magazijn of pand. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om nader kennis te maken.
Meer informatie

Back to Top