Pushbackcart stellingen zijn magazijnstellingen die achter elkaar worden geplaatst en zijn voorzien van carts ofwel wagens. De carts worden geladen en bij elke volgende inkomende pallet, wordt elke cart teruggeduwd in de pushback stelling.

Verminder truckafstanden met pushback stellingen

De pallets worden in de pushback stelling geladen op telescopische palletwagens (carts). Deze carts worden dieper in de pushback stelling geduwd wanneer er nieuwe pallets in gezet worden. In de pushback stelling kunnen de pallets tot wel vijf diep worden opgeslagen. Doordat de pallets aan de voorkant van dezelfde pushback stelling worden geladen en gelost, worden de gereden truckafstanden verminderd. Dit verlaagt ook de cyclustijden.

Pushback stelling geschikt voor gemixte producten en pallets

De geladen carts keren terug aan de voorzijde van de pushback stelling wanneer de voorste pallet wordt gelost, als gevolg van de zwaartekracht. Het unieke ontwerp van de carts zorgt ervoor dat een mix van oorten producten en pallets, met inbegrip van pallets van slechte kwaliteit, worden opgeslagen in dezelfde pushback stelling en zelfs in dezelfde rij. De carts zijn in een reeks van maten beschikbaar en zijn geschikt voor alle soorten en maten pallets. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de carts soepel en betrouwbaar lopen, zelfs in de veeleisende omgeving van koel-en vrieshuizen.

  • <h1>Push Back Cart stellingen</h1>
  • <h1>Push Back Cart stellingen</h1>
  • <h1>Push Back Cart stellingen</h1>
Terug naar overzicht